O maratonistă cunoscută s-a spânzurat. În noiembrie trecut fusese lansat un film despre cariera ei


Șoc în lumea atletismului mondial. Italianca Maura Viceconte, o maratonistă cunoscută în anii 90, s-a sinucis. Ea a fost descoperită spânzurată de către carabinierii chemați la locuința ei din localitatea Chiusa San Michele.

Maura Viceconte avea 51 de ani și avea în palmares o medalie de bronz Campionatul European din 1998, de la Budapesta, în proba de maraton, a informat presa italiană.
Câștigase trei maratoane
Maura Viceconte a câștigat în cariera ei de trei ori proba de maraton: Roma (1999), Viena (2000) și Praga (2001). Ea a deținut recordul Italiei în proba de maraton (2:23:47) timp de 13 ani, din 1999 până în 2012, când Valeria Straneo a scos un timp mai bun.

Pe 6 noiembrie 2018 a fost lansat filmul documentar despre cariera ei intitulat: „Viața e un maraton, cursa e modul meu de a trăi”. Nu se cunosc motivele pentru care Maura a comis acest gest.

Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

Post-ul O maratonistă cunoscută s-a spânzurat. În noiembrie trecut fusese lansat un film despre cariera ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata