O ‘Poveste Magică pe zi’, online, la Teatrul Naţional pentru Copii „Abracadabra”

Magicianul Poveştilor, actorul Marian Râlea, propune copiilor câte o „Poveste Magică pe zi”, în cadrul Teatrului Naţional pentru Copii „Abracadabra”.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Naţional din Bucureşti transmis AGERPRES, poveştile pot fi urmărite pe canalul de YouTube – ‘Eu pot, eu sunt magician’: https://www.youtube.com/channel/UCiglChgqzJyirzJLJsp_rfw .

„Fiecare poveste se încheie cu o întrebare sau ghicitoare de la Magi, la care copiii pot răspunde până a doua zi în comentarii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/eupoteusuntmagician/. Răspunsurile corecte le vor afla, bineînţeles, tot de la Magicianul Poveştilor, care îi şi premiază cu invitaţii la spectacolele viitoare ale Teatrului Naţional pentru Copii ‘Abracadabra'”, se arată în comunicat.

„Stăm în case. Ele au devenit palatele noastre. Prinţii şi prinţesele (şi mici, şi mari) au nevoie de poveste. Avem mereu nevoie de poveste, iar zilele astea mai mult ca niciodată. Şi eu stau în casă. Şi pot doar să ajut un pic. Cu poveşti magice despre viaţă, din afara palatului, unde viaţa continuă. Şi o să continue! Aşa s-a născut ideea cu ‘Poveştile Magice'”, spune Marian Râlea, citat în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata