O tânără care trebuia să fie în izolare la domiciliu – depistată într-un autoturism împreună cu doi bărbaţi

0 144

O tânără din judeţul Argeş, care trebuia să se afle în izolare la domiciliu, a fost depistată de poliţişti într-un autoturism împreună cu doi bărbaţi, ea fiind amendată şi plasată în carantină.

“În ziua de 4 aprilie, poliţiştii argeşeni au depistat un autoturism în care se aflau o tânără de 18 ani care avea stabilită măsura izolării la domiciliu, iar în acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani. Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura iniţială”, se precizează într-un comunicat transmis duminică de Instituţia Prefectului Argeş.

Conform aceleiaşi surse, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au dispus şi pentru cei doi bărbaţi aceeaşi măsură, de introducere în carantină instituţionalizată.

De asemenea, cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor specifice stării de urgenţă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x