O tânără de 14 ani e ținută în viață de aparate după o dietă recomandat chiar de medic!

O fată de doar 14 ani se luptă pentru viața ei pe un pat de spital, la Iași, din cauza unui regim care s-a dovedit a fi unul foarte dăunător pentru ea, scrie redacția.ro. Mai mult, dieta respectivă i-a fost prescrisă chiar de un doctor, iar mama copilei a urmat regimul alimentar cu strictețe, timp de patru ani!

Regimul periculos a fost prescris de un medic

Chinul a pornit pentru copilă în urmă cu patru ani. Atunci, mama sa a făcut gogoși cu ciocolată. Copila a mâncat și ea din gogoșile făcute în casă, iar spre seară i s-a făcut rău. Părinții fetei au încercat să o trateze acasă, însă într-un final pe corpul fetiței de doar 10 ani apăruse niște pete roșii, care se umflaseră.

Acesta a fost semnalul care i-a făcut pe părinții fetei să o ducă de urgență la spital. „Medicul respectiv a spus că este o alergie alimentară, trebuia să mai fac nişte analize, deja tot ce am făcut până atunci, diverse analize, ne-au costat 700 de lei, aşa că i-am zis că nu reuşim momentan, poate reuşim să facem un tratament, până una-alta. Ne-a dat acest regim extrem de strict, pe care a zis să îl urmăm”, a declarat pentru ziaruldeiasi.ro mama adolescentei.

regim periculosAdolescenta este tinuta in viata doar de transfuzii de sange, in urma unui regim periculos

Fata de 14 ani suferă acum de o afecțiune mai periculoasă decât leucemia

Regimul impus îi permitea să mănânce doar orez, morcov, carne de pui fiartă de două ori pe săptămână, şi fructe, cum ar fi mere, pere, gutui doar sub forma unui gem făcut în casă.

Acum, la patru ani de regim strict, fata este ținută în viață doar de transfuzii de sânge. Măduva ei nu mai poate produce sânge. Tânăra este internată la Clinica de Hematologie şi Oncologie Pediatrică de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași.

„Acest regim a adus-o în starea în care nici globulele roşii, nici cele albe, nici trombocitele nu se mai formează. Este o afecţiune mai rea chiar…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata