Oana Pellea, mesaj către PLUS: Aveţi o „mission imposible”. Actriţa a mărturisit că s-a gândit să plece din România

0 107


Actriţa Oana Pellea a fost invitată, sâmbătă, la Convenţia Naţională a PLUS. Ea le-a transmis membrilor noii formaţiuni a lui Dacian Cioloş că au o „mission imposible”, dar, cu cât este mai imposibilă, cu atât mai nobilă este cauza.

„Am răspuns din tot sufletul acestei invitaţii, iar principalul motiv este că eu iubesc această ţară. Cum ştiu că o iubiţi şi dumneavoastră. Şi cred că merită o soartă bun. Vreau să trăim cu toţii într-o ţară normală, o ţară cinstită, să fim împreună. Aşteptările de la dumneavoastră sunt enorme. Aveţi un fel de mission imposible, dar, cu cât e mai imposibilă, cu atât mai nobilă, cauza”, a spus aceasta, în aplauzele celor din sală.

Oana Pellea a mai afirmat că „trăim un timp de criză morală, de principii, economică, politică”.

„În perioadele de criză, oamenii însemnaţi se adună”, a adăugat ea, făcând un apel către membrii PLU să fie împrenă, pentru binele acestei ţări.

„Cred că ar fi prima dată în istorie când un partid ar demonstra asta, fără interese, fără orgolii, chiar cu sacrificii, pentru ţara asta care merită”.

Actriţa a mărturisit că s-a gândit să plece din România.

„Aş fi putut să plec din ţară, de multe ori, şi nu am făcut-o. Oricât de patetică aş fi, eu iubesc ţara asta. În ultimul timp, m-am gândit că pot vinde tot, că îmi pot lua câinii, că pot renunţa la meserie, că îmi pot lua morţii, şi poate ar fi bine să plec în altă ţară. Să îmi trăiesc bărtrâneţele liniştită, într-un anonimat care m-ar satisface. Am renunţat la idee pentru că am toate speranţele în dumneavoastră. Şi, cum le am eu, sunt milioane de oameni. Doar că aveţi ghinionul de a fi într-un timp în care vorbele s-au tocit, şi…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata