Oana Roman, ce ţinută! Cum s-a îmbrăcat la nunta lui Brigitte şi Florin Pastramă. FOTO

Nuntă mare în showbiz-ul românesc! Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au csăsătorit religios în cursul zilei de duminică, 7 iulie și, de îndată ce și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu, cei doi îndrăgostiți au pornit spe salonul de lux din Capitală în care va avea loc marea petreere.

Oana Roman, apariție de senzație la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

La grandiosul eveniment și-au anunțat prezența peste 400 de invitați, reprezentanți de seamă ai shwbiz-ului românesc, printre care se află, bieînțeles și Oana Roman. Fiica fostului prim-ministru al României a postat un mesaj pe rețele de socializare, dezvăluindu-le fanilor săi ținuta pe care a ales să o poarte în această seară specială. Este vorba despre o rochie vaporoasă, lungă până la genunchi, de culoare roz pal, cu inserții argintii. În ceea ce privește coafura, vedeta a preferat să-și prindă părul într-un coc, iar acest look i se potrivește de minune.

„Pregătită pentru petrecere! Urmează cununia religioasă, apoi pentru petrecere voi avea o super rochie de seară! Deocamdată mai am treabă… Și emoții!”, a transmis Oana Roman, pe contul personal de Facebook, iar reacțiile celor care îi urmăresc activitatea nu au întârziat să apară. Internauții au felicitat-o pentru alegerea inspirată, felicitându-i totodată pe cei doi miri.

Ținuta aleasă de Oana Roman. Sursa foto: Instagram

Oana Roman a organizat petrecerea de nuntă

De altfel, fiica lui Petre Roman este cea care s-a ocupat de întreaga organizare a grandiosului eveniment, pentru ca Brigitte, buna sa prietenă să aibă parte de nunta mult visată. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, vedeta mărturisea oferea detalii în legătură cu marea petrecere.

„Sunt foarte fericită că a ales să-și facă nuntă într-o locație de care eu mă ocup și eu sunt wedding plannerul acestui eveniment. Sincer o simt altfel pe Brigitte, o simt că e…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata