Oficialii meciului au recunoscut că au greșit acordând penalty

 AS Roma și Borussia Monchengladbach au remizat, joi seara, în capitala Italiei, scor 1-1, într-un meci din grupa J a Europa League. Egalarea nemților a venit în minutul 90+5, după o lovitură de pedeapsă controversată.

AS Roma a deschis scorul în minutul 32, prin Zaniolo, iar Stindl a stabilit scorul final, 1-1, în minutul 95. În prelungiri, arbitrul scoțian William Collum a acordat lovitură de pedeapsă pentru formația din Germania, pentru un presupus henț comis în careu de Smalling. Totuși, reluările au arătat că mingea l-a lovit în figură pe fundașul englez. Clubul AS Roma a reacționat pe Twitter, la scurt timp după meci, spunând că oamenii din conducere au stat de vorbă cu oficialii meciului, care au admis că au greșit.

„Conducerea clubului AS Roma a vorbit cu oficialii după meci, care au admis că acordarea penalty-ului pentru Monchengladbach a fost o decizie greșită. Respectăm asta și le mulțumim pentru onestitatea autentică arătată. Acum, ne vom concentra pe următorul joc”, a scris AS Roma, pe Twitter.

În urma acestui rezultat, AS Roma se menține pe primul loc în grupa J din Europa League, cu 5 puncte, în timp ce Borussia Monchengladbach este ultima, cu două puncte.

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

X MAN.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata