Opoziția depune astăzi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

0 82

Reprezentanții partidelor care susțin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, au mers, vineri dimineață, la Parlament pentru a depune moțiunea „Ajunge, Guvernul Dragnea-Dăncilă este ruşinea României”.

Documentul, semnat de 163 de parlamentari, urmează să fie depus în această dimineață, pentru a avea timp să fie înregistrat și să fie citit luni în plenul reunit al Legislativului, iar joi să fie votat.

„Moţiunea de cenzură este cel mai important instrument pe care partidele de opoziţie îl au la îndemînă pentru a sancţiona un Guvern. Anunţăm această moţiune şi o vom înregistra, astfel încât să dejucăăm un nou plan abuziv pe care PSD şi ALE îl au de a arunca în derzoriu această moţiune, de a comasa toate termenele, astfel încât votul final să fie dat lunea viitoare, sperând că vor avea liber la furat pentru ordonanţa privind amnistia şi graţierea”, a spus, miercuri, Raluca Turcan.

Cu privire la moțiune, preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat că „moţiune de cenzură este o moţiune aşteptată şi necesară pentru societatea din România şi pentru situaţia actuală în care se află ţara noastră”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu are emoţii pentru cabinetul pe care îl conduce vizavi de moţiunea de cenzură pe care Opoziţia intenţionează să o depună vineri şi a subliniat că un astfel de gest, cu două săptămâni înainte de preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE, „dă un semnal care nu cred că ne face bine”.

Citește și: Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

 

Post-ul Opoziția depune astăzi…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x