Opoziţia, despre remanierea Guvernului Dăncilă. Orban: „PSD este un izvor nesecat de maimuţe şi de proşti”

0 89

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, luni, remanierea unor miniştri din cabinetul condus de Viorica Dăncilă. El a afirmat, la Parlament, că este o „răfuială între clanurile mafiote din PSD” care nu aduce nimic bun în funcţionarea Guvernului, iar PSD este un „izvor nesecat de maimuţe şi proşti”.

„PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic în viaţă, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimuţe şi de proşti. Actuala remaniere este înlocuirea unor proşti şi a unor slugi cu alţi proşti şi cu alte slugi. Nu este altceva decât o răfuială între clanurile mafiote din PSD, prin care Dragnea urmăreşte să îi pedepsească pe baronii răzvrătiţi şi să îi răsplătească pe baronii care i-au salvat scaunul. Această remaniere nu aduce nimic bun în funcţionarea Guvernului, nu va face altceva decât să aducă alţi incompetenţi, alţi oameni care nu au nicio legătură cu domeniul de activitate în care îşi vor desfăşura activitatea şi care sunt selectaţi pe unicul criteriu al fidelităţii, slugărniciei faţă de Dragnea şi faţă de baronul care va susţine candidatura miniştrilor. Nu pot să nu remarc că această remaniere conţine în sine un mesaj pentru pensionari din partea PSD, şi anume că PSD recunoaşte că a eşuat în respectarea promisiunilor către pensionari, pentru că altfel nu pot să înţeleg de ce Olguţa Vasilescu dă bir cu fugiţii din ministerul pe care l-a condus până acum şi de ce abandonează aşa zisa reformp a pensiilor făcută de PSD, în timp ce dezbaterea legii pensiilor este în Parlament”, a spus Orban, după Biroul Executiv al PNL.

El a arătat că discuţiile privind depunerea unei moţiuni de cenzură se poartă în continuare şi că se aşteaptă remanierea membrilor…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x