Opoziţia, reacţie dură la discursul lui Dragnea: „Delirul unui dictator nebun, capabil să condamne România”, „Paranoicul de la Gratia”

0 94

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a lansat duminică, într-un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Despre discursul acestuia la Consiliul Naţional al PSD, liberalul a spus că a fost „delirul unui dictator nebun” care este capabil să condamne România la „cea mai întunecată perioadă a sa”. Şi Eugen Tomac, de la PMP, l-a intitulat pe Dragnea „Paranoicul de la Gratia”

„Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE„, a declarat Orban, potrivit unui comunicat de presă.

Liderul liberal susţine că Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea şi identifică România cu „Partidul”.

„E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să aşeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistenţă întreaga Românie cu Partidul. Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziţii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO”, a mai spus preşedintele PNL.

În opinia sa, Liviu Dragnea este „inamicul public numărul 1 al oricărui român care îşi doreşte să trăiască într-o ţară civilizată, bazată pe respectarea legii şi pe justa recompensare a muncii sale”.

Referindu-se la atacul lansat de Dragnea la adresa lui Klaus Iohannis, Orban l-a caracterizat drept „lipsit de raţiune şi argument” şi „un…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata