Oprişan despre o remaniere a lui Tudorel Toader: Asta e poveste de adormit copiii

104

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat luni că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este un profesionist, iar remanierea sau demisia lui reprezintă "poveşti de adormit copiii".

"Domnul Toader e un profesionist, ştie Drept foarte bine, e profesor universitar, a arătat că ştie cu ce se mănâncă Justiţia", a spus Oprişan, la Palatul Parlamentului, înainte de şedinţa BPN al PSD.

Întrebat dacă Toader ar trebui remaniat sau dacă ar trebui să demisioneze din funcţie, Oprişan a susţinut că "asta e poveste de adormit copiii".

"Probabil că, dacă e nevoie de mai multă determinare, doamna prim-ministru trebuie să analizeze aceste lucruri. Există o singură restanţă (în ce priveşte emiterea de ordonanţe de urgenţă cerute de PSD – n.r.), eu cred că se lucrează la ea, este vorba de punerea în vigoare a articolelor declarate constituţionale de Curtea Constituţională. Probabil că o să o facă", a arătat Oprişan.

Biroul Permanent Naţional al PSD se întruneşte luni. Potrivit unor surse politice, printre subiectele care urmează a fi discutate s-ar număra şi situaţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata