Orban: Fifor – papagalul zilei; a acceptat să fie pus de Dragnea preşedinte peste o entitate ce nu mai funcţionează

0 91

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni seara că "papagalul zilei" este Mihai Fifor, deoarece după ce a demisionat din funcţia de ministru al Apărării a acceptat să fie propus de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, "o entitate care nu mai funcţionează".

"Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar Dragnea e ca la vânătoare, şi-a transformat partidul, cum zice el, în mistreţi, fazani, iepuri. Îl mai împuşcă pe câte unul. Mistreţii sunt baroni locali. Mai împuşcă câte un baron, dar nu-l omoară. Nu vedeţi că-i recuperează? Pe Bădălău l-a dat afară din funcţia de preşedinte executiv, după care l-a recuperat ministru al Economiei, sigur că nu are nicio legătură cu economia. Singura treabă a lui Bădălău e cu agricultura şi este adevărat că se mai ocupă şi de balastiere ilegale şi de contracte de realizări de apă şi canal cu firma pe care o are, dar cu economia nu are nicio treabă omul ăsta, el e cu agricultura. De altfel, el e şi cercetat pentru evaziunea fiscală a unor firme din domeniul agriculturii. (…) După părerea mea, papagalul zilei astăzi este Fifor. (…) Să stai ca un fazan jumulit, împuşcat, dar nu prea tare, să accepţi să te pună Dragnea preşedinte peste o entitate care nu mai funcţionează. (…) El o să zică 'nu, nu m-a dat afară Dragnea, mi-am dat demisia singur, demn'. L-au ţinut ca pe un fazan jumulit de pene, ca să-i dea lui Dragnea satisfacţia să arate lumii: 'Uite, domne, l-am omorât şi ăsta stă alături de mine'", a declarat Orban, la Realitatea TV.

El a mai susţinut că deşi Paul Stănescu a fost remaniat, el va fi recuperat de Dragnea. Orban a criticat şi numirea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei.

"Să accepţi să te pună acest individ în orice poziţie, să te duci să accepţi să te pună ministru al Educaţiei arată că oamenii aceştia nu au nimic sfânt, nu au niciun principiu, nu au…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata