Orban: Manfred Weber îşi prezentă sâmbătă, la Bucureşti, priorităţile programului pentru şefia Comisiei Europene

0 86

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, că liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, candidat al popularilor europeni la şefia Comisiei Europene, îţi va prezenta sâmbătă priorităţile şi liniile principale de program, pentru prima oară în România, la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE.

"Este cel mai important eveniment al PPE în startul campaniei pentru Parlamentul European. Suntem onoraţi că lucrul acesta se întâmplă în România şi că, practic, Manfred Weber, care este actualmente preşedintele grupului PPE din Parlamentul European şi candidatul nostru la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, îşi prezintă priorităţile şi liniile principale de program pentru prima oară în România, la un eveniment organizat şi găzduit de Partidul Naţional Liberal", a afirmat Orban, la RFI.

El a precizat că la eveniment vor fi prezenţi aproximativ 150 de primari, de preşedinţi de regiuni sau entităţi administrative asemănătoare cu judeţele din România.

"Vom avea prezenţa secretarului general al PPE, Antonio Lopez, cu care am avut o discuţie profundă în dimineaţa asta. E un eveniment care arată că PNL este un partener serios, partener respectat la nivelul UE, că partenerii noştri din PPE arată încrederea şi susţinerea, dându-ne şansa de a avea primul eveniment important în care candidatul şi viitorul preşedinte al Comisiei Europene, după cum arată sondajele de opinie, Manfred Weber îşi prezintă liniile programului", a adăugat Orban. AGERPRES/(A – autor: Livia Popescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x