Ordonanţa privind taxele ar putea intra în şedinţa de Guvern, pe ordinea de zi suplimentară. Anunţul, făcut de ministrul Muncii

0

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, la Parlament, că este posibil ca ordonanţa de urgenţă propusă de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, privind măsurile fiscale să intre pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de Guvern, unde este aşteptat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Joi, la ora 13.00 se reneşte şi Consiliul Economic şi Social (CES), pentru a da un aviz pe proiectul de Ordonanţă de Urgenţă.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis vine joi la Guvern, Budăi a spus: „Este atributul doamnei prim-ministru, vom vedea ce se întâmplă acolo”.

De asemenea, întrebat dacă în şedinţa de Guvern intră ordonanţa propusă de Teodorovici privind anumite taxe, ministrul a răspuns: „Probabil că da”.

Legat de faptul că această ordonanţă nu figurează pe ordinea de zi transmisă de Guvern, Budăi a menţionat că poate fi o ordine de zi suplimentară.

„Sigur, e un atribut al oricărui ministru să ceară oricare act normativ pe care îl consideră important să-l ceară pe ordinea suplimentară. Probabil că va fi cerut pe ordinea suplimentară. Tot ce avem de făcut vom face şi vom implementa spre binele României”, a adăugat ministrul Muncii.

Vâlcov: Nu suntem pentru prima dată când preşedintele se pripeşte când face afirmaţii

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a declarat miercuri că nu este pentru prima dată când preşedintele Klaus Iohannis citeşte greu o măsură fiscală şi apoi se pripeşte, dând exemplul contribuţiilor fiscale mutate la angajat.

„Nu suntem pentru prima dată când preşedintele, ştim că îi ia mult când citeşte ceva, dar când se pripeşte când face afirmaţii. Vedem un avocat al acestor mari corporaţii care vine şi ne spune – înlăturaţi ordonanţa. Mă…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata