Ozana Barabancea s-a operat din nou! Cum arată acum bustul vedetei

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos, iar acum s-a încumetat să apeleze la medicii esteticieni și să facă o nouă operație. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Voluptoasa Ozana este tare mândră de fizicul său, însă câteva ajustări nu strică nimănui.

Artista a ajuns din nou pe masa doctorilor plasticieni. Barabancea a ținut să își informeze fanii despre următorul pas din viața ei și a postat o primă fotografie cu rezultatul operației.  „Cea mai frumoasă! Operația a reusit ! Sunt mai frumoasă decât prevede legea! Atenție, nu răspund la provocari! Pe rând, nu toți odată!”, a scris Ozana Barabancea pe contul său de socializare.

Ozana Barabancea și-a operat bustul

Ozana Barabancea s-a operat din nou! Cum arată acum bustul vedetei

După slăbirtea masivă prin care a trecut, Ozana a mărturisit că mai are un vis: să ajungă la mărimea bustului pe care-l avea în liceu. Se pare că visul său a fost împlinit, iar operația pe care a suferit-o a fost terminată cu succes.   „Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele”, spunea vedeta în urmă cu câteva luni.

 

Ozana Barabancea a fost hotărâtă să apeleze la ajutorul chirurgilor esteticieni de mai bine de jumătate de an. Artista era nemulțumită de corpul ei din cauza surplusului de piele și grăsime: „Am să mă duc la doamna doctor şi am să vorbesc despre operaţia resturilor rămase nefolosite. Deci mai am de treabă. M-am gândit să-mi aranjez bustul, să-mi aranjez toate astea şi vreau să am un…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata