Panouri anti-vaccinare, în plină epidemie de gripă! Se găsesc în județele Brașov, Mureș și Cluj

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate în mai multe localități! Cei care locuiesc sau doar trec prin județele Brașov, Mureș și Cluj văr pe marginea mai multor străzi panouri cu divesre texte care conțin mesaje anti-vaccinare.

Acestea pot fi văzute pe strada Gheorghe Doja și în drum spre Predeal, dar și în localitățileCorunca și Târnăveni, Mureș, conform Mediafax. De asemenea, cei care au aplasat panourile în cauză solicită donații pentru a putea plăti chiria lor. Aceasta sumă se ridică la aproximativ 1.000 de euro pe lună.

Panouri anti-vaccinare, în epidemie de gripă! „Panouri anti-vaccinare, în plină epidemie de gripă!”

Panouri care încurajează să nu te vaccinezi au fost puse în Brașov, Mureș și Cluj. Acestea conțin mesajele: „Vaccinurile sunt medicamente – citește prospectele. Cunoaște riscurile” / „Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?” / „Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal”.  „Mulţumim celor care ne susţin financiar ca să putem continua informarea! Nu în ultimul rând, vrem să mulţumim şi firmei care ne ajută cu aceste panouri (aici am avut surpriza plăcută să găsim oameni care ne-au înţeles şi ne susţin, indiferent de obstacolele pe care le-au întâmpinat din partea autorităţilor)”, scrie pe pagina de Facebook „Vaccinuri – Cunoașteți riscurile”, a fost mesjaul paginii de pe o rețea de socializare care se luptă pentru conștientizarea româilor la efectele adverse ale vaccinului.

Panouri anti-vaccinare răspândite prin județe

  În România, bilanțul deceselor în urma virusului gripal a ajuns la 58. „Pacienta, cunoscută cu antecedente în HTA esenţială, cardiopatie ischemică şi scolioză, s-a prezentat în data de 12.01.2019 la camera de gardă a Secţiei de Boli Infecţioase a SJU Târgu-Jiu, cu stare generală influenţată – febră 38 de grade, frisoane, vărsături,…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata