Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, şi-a lansat albumul de debut

Foto: consequenceofsoud.net
0 32

În prezent, Paris Jackson susţine că toate influenţele muzicale din perioada în care a crescut alături de tatăl ei, Michael Jackson, au variat de la genul motown la muzică clasică, însă stilul pe care acum l-a adoptat pentru primul său album este alternativ cu influenţe folk, relatează vineri Reuters.

Paris Jackson în vârstă de 22 de ani a declarat că în cazul în care ascultătorilor nu le place muzica sa „este în regulă”, mărturisind că a renunţat să încerce să le facă pe plac celorlalţi. „Am cam ajuns în punctul în care mi-am dat seama că unii vor avea întotdeauna ceva negativ de spus… Aşa că ar fi mai bine să fiu eu însămi”, a declarat Jackson pentru Reuters. „Sper că oamenilor le place, dar dacă nu le place, este în regulă”, a adăugat ea.

Albumul „Wilted”, care a fost lansat vineri, este primul album muzical al lui Paris Jackson, care a fost crescută de bunica ei după decesul neaşteptat, în 2009, al lui Michael Jackson.

Cele unsprezece piese incluse pe acest album, cu titluri precum „Let down”, „Repair” şi „Collide”, reflectă experienţele emoţionale trăite de când Paris avea încă vârsta de 11 ani, trecând prin perioada de adolescenţă, marcată de probleme de sănătate mintală şi consum de droguri, până la vârsta adultă.

„Toată lumea a trecut prin suferinţă şi durere, într-o formă sau alta. Dacă muzica mea face ca o persoană să se simtă recunoscută şi auzită, atunci mi-am făcut treaba”, a spus ea.

Jackson, care cântă la chitară acustică, are o carieră înfloritoare de model şi a lucrat şi ca actriţă. Însă, consideră că a crea muzică „a fost întotdeauna pentru mine un mod foarte sănătos de exprimare”.

Artista a crescut ascultând o gamă variată de stiluri muzicale. „Erau soul şi R&B, blues şi jazz şi chestii motown… Tata asculta, de asemenea, multă muzică clasică în casă, coloane sonore din filme, chiar şi Top 40 de la radio”, a povestit ea.

„Dar stilul pe care îl prefer acum, pe lângă păstrarea rădăcinilor folk, este orientat spre alternativ şi mă inspir de la trupe de la începutul anilor 2000”, a precizat Paris Jackson.

Întrebată ce crede că ar spune tatăl ei despre album, artista a declarat: „Dacă ar fi să ghicesc, probabil că ar fi ceva de genul: ‘Te iubesc şi mă bucur că eşti fericită’ „.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata