Parlamentarii PSD au ascultat colinde, s-au cinstit cu pălincă şi au mâncat slănină, în timp ce se citea moţiunea de cenzură

Atmosferă de vacanţă, luni, în plenul Parlamentului. Social-democraţii sunt convinşi că demersul Opoziţiei de a da jos Guvernul Dăncilă are şanse minime de reuşită, şi se pregătesc deja de Sărbătorile de Iarnă.

Un grup de parlamentari social-democraţi a ieşit, în timpul citirii moţiunii, în plen,  pe holul Parlamentului. Au ascultat colinde, s-au cinstit cu pălincă din Maramureş şi au mâncat slănină cu pâine, adusă de grupul de colindători.

Florin Iordache i-a ironizat pe colegii de la Opoziţie. „Nu vor reuşi să strângă nici numărul de semnături de pe moţiune”, a spus vicepreşedintele Camerei.

Senatorul Liviu Pop a afirmat că spiritul Sărbătorilor a cuprins toată ţara.

„E treaba Opoziţie, e dreptul lor să îşi prezinte moţiunea de cenzură. Noi am asigurat cvorumul, dar trebuie să respectăm pe aceşti oameni care au venit de la Maramureş să ne colinde”, a spus senatorul PSD.

Şi Nicolae Moga a afirmat că aşteaptă sărbătorile de Iarnă. El a arătat că va sta acasă de Crăciun, iar după sărbători va merge undeva la munte, în România.

Citeşte şi: LIBERTATEA A CALCULAT: Cea mai ieftină masă de Crăciun ne costă 340 de lei! Care sunt cele mai mici prețuri pentru preparatele și ingredientele de bază

Post-ul Parlamentarii PSD au ascultat colinde, s-au cinstit cu pălincă şi au mâncat slănină, în timp ce se citea moţiunea de cenzură apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata