Paul Stănescu a demisionat din Guvern

0 86

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, a demisionat din Guvern. Acesta a transmis o declaraţie oficială  în care spune că este un om de onoare, responsabil și implicat, şi nu a urmărit niciun interes personal şi nu s-a agăţat niciodată de vreun scaun. Stănescu s-a aflat pe lista de miniştri remaniaţi, la şedinţa conducerii PSD, însă preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze decretul de revocare a lui din funcţie şi de numire a lui Ilan Laufer, în locul acestuia. Ulterior, PSD a venit cu o nouă propunere, în persoana Liei Olguţa Vasilescu, pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionale.

LIBERTATEA vă prezintă declaraţia lui Paul Stănescu:

„În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018.
Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!
Am fost în permanenţă orientat către obiective cu impact la nivelul populației, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru şi ministru al dezvoltării, a fost reprezentată de investiţiile în infrastructura de…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x