Paul Stănescu, despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale: „De fiecare dată, a fost preşedintele partidului”


Fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, a vorbit, joi, la Slatina, despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, sugerând că acesta va fi Liviu Dragnea. 

Stănescu afirmat că decizia, în partid, se va lua după alegerile europarlamentare şi a amintit că până acum candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a fost preşedintele partidului.

„Este decizia forurilor PSD până la urmă. Aşa cum ştiţi, de fiecare dată, candidatul PSD a fost preşedintele partidului, probabil că în cel mai scurt timp se va lua o decizie, dar după câte înţeleg, n-am toate informaţiile şi v-aş da o informaţie falsă, se va stabili după alegerile europarlamentare. (…) PSD are mulţi oameni care pot fi candidaţi la funcţia de preşedinte al României, are mulţi oameni buni, dar probabil se va decide într-un for al partidului”, a adăugat Stănescu.

Liderul PSD Olt a participat, joi, la Slatina, la ceremonia oficială prilejuită de împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, potrivit Agerpres.

Paul Stănescu s-a referit şi la înscrierea lui Adrian Ţuţuianu în Pro România, partidul lui Victor Ponta.

„Domnul senator Ţuţuianu de la Dâmboviţa, într-adevăr, cred că a trecut, nu am văzut în presă, dar cred că a trecut la Pro România pentru că el a fost, până la urmă, exclus din PSD. Eu am spus şi atunci: o mare greşeală excluderea celor doi colegi, şi a senatorului Ţuţuianu, şi a secretarului general Marian Neacşu, dar din păcate poate am fost printre vocile singulare care au spus acest lucru. Nu e o bucurie în momentul în care un coleg de-al nostru trece la alt partid şi, sigur, acum îi înţeleg, s-au dus tot în partea stângă, fiind social-democraţi, şi probabil că majoritatea…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata