Pentru accelerare a vânzărilor EvoMAG alege elefant.ro

De Jurnalul Național Companii Economie 145 citiri
2 min citire
Compania EvoMAG va comercializa, începând din această lună, o parte dintre produsele aflate în oferta sa şi pe elefant.ro, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.

„Parteneriatul presupune includerea în oferta elefant.ro a peste 3500 de produse furnizate de evoMAG până la final de an, dintre acestea, o mare parte fiind deja listate”, se menţionează în comunicat.

Astfel, majoritatea produselor se încadrează în categoriile: Telefoane mobile şi accesorii, Electrocasnice, Electronice, Echipamente audio şi foto.

„Anul 2020 a fost atipic, chiar de cotitură pentru comerţul digital. Mulţi români au descoperit că online pot comanda în siguranţă şi uşor tot ceea ce au nevoie, din confortul propriului cămin. 2021 este un an în care trebuie să consolidăm această tendinţă. Ne bucură faptul că evoMAG, un jucător recunoscut pentru seriozitate şi profesionalism, a ales elefant.ro pentru consolidarea vânzărilor sale online”, a declarat Sergiu Chircă, director general la elefant.ro.

La rândul său, Mihai Pătraşcu, fondator & CEO al evoMAG, a afirmat că a ales elefant.ro pentru notorietatea pe care o are în piaţă şi pentru baza solidă de peste 3 milioane de clienţi. „Cred cu tărie că produsele pe care evoMAG le aduce în elefant.ro completează foarte bine oferta existentă”, a menţionat Mihai Pătraşcu.

în prezent, Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor 3.000.000 de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din Bucureşti şi din ţară, precum şi prin partenerii strategici la nivel naţional.

Aşadar, EvoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care şi trotinete şi accesorii pentru trotinete) şi pentru casă şi grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.