Pentru atingerea ţintei de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, tot Guvernul trebuie să se implice

148

Luni 10 mai, premierul Florin Cîţu s-a declarat că , pentru ţinta de 5 milioane de persoane vaccinate care va fi atinsă până la 1 iunie, a punctat că săptămâna viitoare este posibil ca membrii Guvernului să iasă în stradă şi să se implice direct în campania de vaccinare.

„Continuăm în acelaşi ritm. Avem resursele din partea Guvernului, le punem la dispoziţie şi cu mai multe campanii de vaccinare în perioada următoare pentru a ne atinge ţinta pe care am pus-o la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. În continuare eu cred în această ţintă”, a spus Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

În acest sens, acesta a anunţat o „şedinţă de Guvern în stradă” săptămâna viitoare.

„Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă în ţară – miniştri şi secretari de stat – la centrele de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie şi cred că săptămâna viitoare facem o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare”, a afirmat premierul.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata