Planificarea strategiei de dezvoltare a municipiului Vaslui pe următorii 10 ani

24

Un proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 920.000 de lei privind planificarea strategiei de dezvoltare pe următorii zece ani, in municipiul Vaslui, au informat, miercuri, reprezentanţii instituţiei.

Valoarea eligibilă nerambursabilă este de 908.000 de lei, iar contribuţia proprie a Primăriei Vaslui este de aproximativ 18.000 de lei.

„Este un proiect care presupune refacerea şi reaşezarea strategiei municipiului Vaslui pentru perioada 2020 – 2030, un proiect de mobilitate urbană pentru cel puţin zece ani de acum înainte. Nu în ultimul rând, este un proiect de modernizare a instituţiilor. Este un proiect cu grad de importanţă deosebit. S-a început scrierea caietului de sarcini, iar pe parcursul elaborării vor fi consultări cu populaţia, cu instituţiile, pentru că această planificare va arăta direcţiile pentru următorii zece ani ai comunităţii noastre. Niciun proiect nu va trece dacă nu va fi cuprins în această strategie, niciun proiect nu va căpăta altă finanţare”, a declarat presei primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Proiectul se va încheia în luna noiembrie a anului 2021.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata