Planurile ALDE pentru europarlamentare. Monica Nicolai și Renate Weber locurile 1 și 3

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, sâmbătă seara, la Poiana Brașov, că partidul pe care îl conduce își dorește să obțină un scor de 15% la alegerile europarlametare și că vizează să aibă șase eurodeputați.

Tăriceanu spune că le va susţine pe Renate Weber şi Norica Nicolai pentru locurile 1 şi 3 pe listele pentru alegerile de anul viitor.

„Ne-am propus să obţinem peste 15% şi şase membri în Parlamentul European. (…) Vă pot spune că, (…) pentru locurile 1 şi 3, în momentul ăsta, preferinţele sau, dacă vreţi alegerea mea, se îndreaptă către cele două colege ale noastre, Renate Weber şi Norica Nicolai”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul evenimentul „Cariera politică a femeilor ALDE”.

Președintele ALDE a precizat că nu există o decizie oficială luată în acest sens la nivelul partidului, dar şi-a exprimat speranţa că punctul său de vedere va fi „îmbrăţişat de cât mai mulţi colegi”, scrie Agerpres.

Citește și: Un fost director Metrorex rupe tăcerea: Toate sistemele de ventilaţie de la metrou trebuiau înlocuite după 1990

 

Post-ul Planurile ALDE pentru europarlamentare. Monica Nicolai și Renate Weber locurile 1 și 3 apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata