PMP a realizat o analiză a guvernării PSD. Tomac: „Poate constitui baza pentru o anchetă, privind subminarea economiei naţionale”


Partidul Mişcarea Populară a ieşit, marţi, cu o analiză a guvernării PSD pentru perioada 2017 – 2018. Liderul Eugen Tomac spune că acest document poate constitui baza unui demers privind crearea unei comisii parlamentare de anchetă a actualei Puteri pentru subminarea economiei naţionale, a declarat marţi preşedintele PMP Eugen Tomac.

„Acest raport poate sta la baza oricărei fundamentări în ceea ce priveşte crearea unei comisii de anchetă prin care să putem chema acest guvern, pentru că pur şi simplu prin acţiunile pe care le iniţiază pot fi acuzaţi de subminarea economiei naţionale. (…) Sunt multe aspecte care ne preocupă şi această broşură va fi tipărită în sute de mii de exemplare care vor ajunge în aproape fiecare casă din România, pentru că ne interesează ca românii să ştie unde suntem şi că au fost minţiţi”, a spus Eugen Tomac, anunţând că PMP va consulta şi celelalte partide din Opoziţie cu privire la acest demers.

Broşura prezentată de PMP şi care cuprinde analiza guvernării, în ultimii doi ani, va fi tipărită în sute de mii de exemplare pentru a le fi distribuite românilor.

„Am elaborat un raport de guvernare, al activităţii guvernelor PSD în perioada 2017 – 2018. Ne aflăm la mijlocul acestei legislaturi. Sunt doi ani de când PSD şi-a pus în aplicare programul de guvernare şi, în urmă cu doi ani de zile, prin Ordonanţa 13 se punea în aplicare programul de guvernare marca Dragnea”, a afirmat Tomac.

Potrivit liderului PMP, raportul este structurat pe 12 domenii, iar fiecare capitol este însoţit de citate ale miniştrilor Cabinetului Dăncilă.

El a arătat că, din februarie 2017 şi până în prezent, legislaţia în România a fost modificată de cinci mii de ori, prin…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata