Poliţia din Australia investighează o plângere privind ace găsite în căpşuni

47

Poliţia din statul australian Queensland investighează o plângere, după ce un bărbat a susţinut că a găsit două ace în căpşuni în timp ce le tăia pentru prânzul fiicei lui, căpşuni cumpărate de la un mare lanţ de magazine, a informat vineri presa locală, potrivit dpa.

„Am fost şocat. Fiica mea s-ar fi putut îneca cu asta”, a declarat bărbatul pentru Channel 7 News, post tv care  a difuzat videoclipul.

„Ar fi putut ajunge în spital. Este oribil. Nu ştiu cum cineva ar putea face asta”, a adăugat el.

Bărbatul a contactat poliţia şi le-a arătat un videoclip pe care l-a făcut în timp ce tăia căpşuni după ce a găsit ace în primul fruct.

De altfel, acesta a sesizat supermarketul Woolworths de lângă Brisbane, de unde a cumpărat miercuri fructele, iar magazinul a retras imediat de la vânzare toate căpşunile.

Într-o declaraţie pentru Channel 7, Woolworths a afirmat că colaborează cu poliţia. Magazinul a precizat că a verificat toate celelalte caserole cu fructe însă nu a găsit nimic de acest fel, şi anume ace.

Încă din 2018, în Australia au fost raportate numeroase cazuri de ace găsite în căpşuni cumpărate din supermarketuri. În total au fost semnalate 231 de cazuri, majoritatea acţiuni prin imitaţie. Un bărbat a fost internat după ce un ac i-a rămas în gât în timp ce consuma astfel de căpşuni.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata