Bogdan Trif îl acuză pe Klaus Iohannis pentru încercarea PNL de a schimba conducerea Camerei Deputaţilor

0

Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că şi-a folosit "uneltele" de la PNL Sibiu pentru a determina, miercuri, schimbarea conducerii Camerei Deputaţilor.

"Planurile preşedintelui Iohannis, care sabotează absolut toate măsurile bine intenţionate ale unui guvern implicat în acţiuni serioase, au continuat, astăzi, şi în Parlamentul României. La ordinul lui Iohannis, Partidul Naţional Liberal a încercat încă o mascaradă disperată şi sortită eşecului de a decapita conducerea Camerei Deputaţilor", se arată într-un comunicat presă al PSD Sibiu remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, schimbarea conducerii Camerei Deputaţilor s-a încercat într-un moment important, în care mai mulţi deputaţi miniştri erau la Bruxelles reprezentând România la întâlnirile pentru procedurile de preluare a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"Astfel de acţiuni care au ca scop decredibilizarea Guvernului se reflectă asupra imaginii României, şi nu a PSD. Asta ar trebui să priceapă domnul preşedinte. De ce şi-ar folosi Iohannis uneltele de la PNL, vârf de lance fiind locotenenţii de la Sibiu, pentru o acţiune sortită eşecului încă de la început, dacă nu pentru denigrarea României? (…) Deci, domnule Iohannis care a fost scopul acestei diversiuni dacă nu denigrarea românilor? Opriţi-vă acum, pentru că de la 1 ianuarie toţi ochii lumii vor fi aţintiţi asupra României şi nu ne mai permitem ca după fiecare declaraţie a dumneavoastră să spălăm ruşinea generată de un preşedinte instigator şi clica lui", a declarat preşedintele PSD Sibiu, în comunicatul menţionat.

Bogdan Trif a adăugat faptul că joi fost prezent la Bruxelles, unde "Guvernul României a fost primit foarte bine", România fiind "o ţară respectată, căreia i s-a acordat încredere de la cel mai înalt nivel".

Miercuri, PNL a solicitat revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor,…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata