Ponta: Această combinaţie de incompetenţă profesională, lipsă de coloană vertebrală – principala caracteristică a "Regimului Dragnea – Dăncilă"

0

Fostul premier Victor Ponta a afirmat luni că principala caracteristică a regimului Dragnea – Dăncilă este "combinaţia de incompetenţă profesională, lipsă de coloana vertebrală şi afaceri necurate cu bani publici".

"A mai rămas vreun pesedist în conducerea PSD, că social-democraţi nu mai sunt de mult timp? Cu Dragnea preşedintele partidului de la PD, cu Darius Vâlcov consilier (premier în fapt) de la PDL, cu Codrin secretarul general de la PRM, cu Gabriel Mutu şeful celei mai mari organizaţii, cea de la Bucureşti, de la PDL, ministrul Transporturilor Olguţa de la PRM… Băsescu a fost genial când l-a trimis pe Dragnea la PSD – doar aşa a reuşit să îl distrugă (din interior). Şi acum Dragnea a numit secretar general, care este ales de Congres conform Statutului, şi preşedinte al Consiliului National, ales de Consiliu care nu s-a mai ţinut deloc din 2015!", a susţinut Ponta într-o postare pe Facebook.

El a criticat componenţa noului cabinet, aşa cum a fost publicată în presă înainte de finalizarea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

"Poate exista un Guvern format din oameni mai incompetenţi şi mai puţin pregătiţi profesional decât Guvernul "Dăncilă 1"? Da – Guvernul "Dăncilă" 2 – nou veniţii bat toate recordurile – cu un matematician la Cultură, cu Olguţa să facă autostrăzi, cu un băiat de la sport care să gestioneze pensiile şi programele sociale, cu Nae Bădălău şeful economiei Europei în semestrul 1 din 2019, cu Alex Petrescu şi Ilan Laufer care nu au fost buni pentru funcţia de ministru şi daţi afară din guvern anul trecut ca să fie "reevaluaţi" azi, cu un vicepremier care tocmai nu a luat decât un singur vot în Parlament pentru funcţia de preşedinte ASF, cu ministrul Afacerilor Europene gonit din funcţie cu o lună înainte să preluăm preşedinţia Consiliului UE. (…) Domnul Gabriel Leş a fost secretar de stat la Ministerul Apărării în Guvernul "Cioloş" şi a…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata