Ponta critică dur programul „Junior Centenar”: „A apărut în România un nou hoţ periculos: Guvernul Dragnea/Dăncilă”

0 99

Fostul premier Victor Ponta a criticat dur programul adoptat de Guvern în şedinţa de joi, privind deschiderea contului individual de economii pentru copii, în care părinţii pot depune bani. El a remarcat faptul că banii depuşi în aceste conturi nu pot fi retraşi de titular decât la împlinirea vârstei de 18 ani, iar până atunci banii „sunt ai lui Dragnea, Dăncilă, Valcov”. Victor Ponta le transmite părinţilor rugămintea de a fi vigilienţi şi de a-şi proteja copiii, pentru că „a apărut în România un nou hoţ periculos: Guvernul Dragnea/Dăncilă”.

„Îi rog pe toţi părinţii să fie vigilienti şi să îşi protejeze copiii. A apărut în România un nou hoţ periculos: Guvernul Dragnea/Dăncilă!  Ticăloşia bate un nou record! Guvernul Dăncilă/Dragnea a terminat banii de la bănci şi de la oameni-acum ia banii copiilor noştri!”, scrie Ponta.

El explică că, după ce a citit textul ordonanţei privind implementarea Programului Guvernamental “Contul individual de economii Junior” , a văzut că toţi copiii vor avea un cont deschis la Trezorerie unde părinţii pot depune bani, iar Guvernul garantează o dobândă bună şi o primă de la buget proporţională cu suma depusă.

„Am zis: în sfârşit o idee frumoasă-să îi felicit! Noroc însă că am mai citit o data textul şi am descoperit “Diavolul” ascuns în articolul 6 din Ordonanţa (nu ştiu dacă Diavolul este Vâlcov sau Teodorovici, însă e de un cinism şi ticăloşie fără precedent)”, scrie fostul premier, făcând referire la prevederile articolului 6 din actul normativ, conform căruia „sumele existenţe în contul individual de economii Junior NU pot fi retrase până la împlinirea vârstei de 18 ani de către titular”.

„Wow – deci Guvernul…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x