Popescu Piedone, nu va plăti facturile Economat de peste 30 de milioane de euro pentru un patinoar

138

Din cauza datoriilor „moştenite”, primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat, marţi, că nu va plăti facturile Economat Sector 5 SRL pentru un patinoar şi patine de peste 30 milioane de euro care stau într-un depozit, adăugând că datoriile „moştenite” îngreunează modernizarea acestei zone administrative.

Astfel, după ce a solicitat date din contabilitate, Popescu Piedone a constatat, că societatea Economat Sector 5 SRL a emis mai multe facturi în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 va trebui să le plătească, se arată într-un comunicat al autorităţii locale transmis AGERPRES.

În anul 2018, Economat Sector 5 SRL a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi (140 de milioane lei), 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/perechea), urşi polari şi pinguini stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/bucata).

Însă, patinoarul artificial este atât de mare încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani, acesta se află într-un depozit situat la marginea Capitalei, menţionează autoritatea locală.

În contextul administraşiei lui Popescu Piedone, în prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituţii de învăţământ, a unor parcuri, refacerea şi asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor, nicidecum achiziţionarea unui astfel de patinoar.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata