Povestea de viață a fiicei lui Dem Rădulescu! Irina avea doar 13 ani când actorul a murit

Urmașa marelui actor Dem Rădulescu, Irina, a povestit despre viața sa. De asemenea, și Irina a decis să urmeze drumul artistic ales de tatăl său, astfel că a devenit actriță. „A venit destul de firesc. Deşi, de-a lungul timpului am vrut să fac mai multe lucruri, având diverse pasiuni.

Dar, am simţit-o ca pe o întoarcere acasă în momentul în care am decis asta. Am spus „Da”! Fiind într-un liceu teoretic se vorbea ce e bine să faci în epoca asta. Şi atunci m-au bătut mai multe gânduri, dar în momentul în care mi-am pus problema serios a fost ca o întoarcere acasă”, a povestit aceasta.

Irina, fiica lui Dem Rădulescu, poveste de viață fără tatăl ei!

„Tata era însăşi bucuria”, a spus Irina într-un interviu despre cunoscutul actor. Irina și-a petrecut viața fără iubitul artist, Dem Rădulescu, pentru că acesta s-a stins când ea avea doar 13 ani. Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale și dorința tatălui său pentru teatru.

Irina Rădulescu

„Mi-am perceput părinţii în primul rând ca fiind ai mei, mai apoi mi-am dat seama că ei, prin prisma profesiei, sunt şi ai publicului. Iar ei, ca părinţi, mi-au oferit o atmosferă plină de iubire şi armonie, prielnică dezvoltării unei personalităţi proprii. Ăsta a fost avantajul suprem şi el este legat în primul rând de calitatea lor umană, pe care, desigur, au ştiut s-o pună şi în slujba artei!

Familia lui Dem RădulescuFamilia lui Dem Rădulescu

Dar sensul acesta este de la om la artist, nu invers. (…)Tot ce este legat de tata este numai bucurie izvorâtă din iubire, nimic altceva! Tata era însăşi bucuria. Numai când se uita la mama sau la mine, răsărea soarele în ochii lui şi din ochi, şi în jurul lui şi asupra noastră! Este un sentiment atât de înălţător, încât niciun altul nu poate trăi pe lângă”, a spus fiica lui Dem Rădulescu, Irina.

Articolul Povestea de viață a fiicei lui Dem Rădulescu! Irina avea doar 13 ani când actorul a murit…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata