Premierul Ciucă: Veniturile bugetului sunt mai mari cu 22%

Premierul Nicolae Ciucă a precizat că Guvernul ia măsuri corecte şi responsabile, aspect care se reflectă în cifrele din execuţia bugetară pe primele 8 luni. Veniturile bugetului sunt mai mari cu 22% în comparație cu aceiași perioadă a anului trecut, iar investițiile sunt, de asemenea, în creștere, a precizat şeful Guvernului.

Astfel că, guvernul ia măsuri corecte şi responsabile, aspect care se reflectă în cifrele din execuţia bugetară pe primele 8 luni, mai spune premierul Nicolae Ciucă, subliniind că obiectivul constant este ca toate aceste cifre să se reflecte în creşterea nivelului de trai şi în modernizarea domeniilor esenţiale.

„Guvernul ia măsuri corecte și responsabile, aspect care se reflectă în cifrele din execuția bugetară pe primele 8 luni:
Veniturile bugetului general consolidat sunt mai mari cu 22% față de perioada similară a anului trecut, iar investițiile sunt în creștere cu 9,6%. Totodată, deficitul bugetar pe primele 8 luni este în scădere cu peste 6 miliarde de lei.
Ieri, Fondul Monetar Internațional (FMI) a revizuit pozitiv prognoza de creștere economică pentru România din acest an, la 4,8%.

Obiectivul nostru constant este ca toate aceste cifre să se reflecte în creșterea nivelului de trai și în modernizarea domeniilor esențiale, pentru o Românie mai dezvoltată, mai prosperă”, a mai spus premierul Nicolae Ciucă pe Facebook.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata