Premierul – întâlnire cu o delegaţie de oameni de afaceri japonezi; a prezentat avantajele mediului investiţional românesc

0

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit marţi o delegaţie de oameni de afaceri japonezi, care vizitează România în cadrul unui turneu regional al Organizaţiei Japoneze pentru Comerţ Exterior – JETRO, context în care a prezentat avantajele oferite de mediul investiţional românesc.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, delegaţia cuprinde reprezentanţi ai 25 de companii japoneze de prestigiu, specializate în diverse domenii de activitate, precum finanţe, comerţ exterior, infrastructură, informatică şi comunicaţii, industria alimentară, turism.

"În cadrul întrevederii, prim-ministrul Viorica Dăncilă a expus avantajele oferite de mediul investiţional românesc, invitând companiile participante la delegaţie să se alăture importantei comunităţi de afaceri japoneze deja prezente în România. A fost evidenţiat faptul că Japonia este principalul investitor asiatic din România şi că firmele japoneze care activează în ţara noastră realizează circa 10% din exportul românesc către Uniunea Europeană", se arată în comunicatul citat. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Florea, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

 

Sursa foto: gov.ro 

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close