Preşedintele Klaus Iohannis va susţine discurs la Ateneul Român. Guvernul nu îl trecuse în programul oficial


Administraţia Prezidenţială a anunţat, joi, că preşedintele Klaus Iohannis va susţine un discurs la Ateneu, în cadrul evenimentului simbolic de preluare a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, de către România. În programul oficial al Guvernului, discursul şefului statului nu era trecut.

Potrivit anunţului oficial al Executivului, la evenimentul de la Ateneul Român vor susţine DISCURSURI OFICIALE:

Premierul României, Viorica-Vasilica Dăncilă

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani

Președintele Consiliului European, Donald Tusk

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Admnistraţia Prezidenţială a anunţat agenda şefului statului: Participare la Ceremonia de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Discurs oficial al Președintelui României.
România a preluat, la 1 ianuarie, preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.
Startul preşedinţiei se dă, joi, în Capitală, cu un concert simbolic, la Ateneul Român. Liderii instituţiilor europene: preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk şi al Parlamentului European, Antonio Tajani, vin la Bucureşti, pentru întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi preşedinţii celor două Camere. Liviu Dragnea nu se află, însă, în ţară, astfel că din partea Camerei Deputaţilor va fi prezent Florin Iordache, vicepreşedinte al forului legislativ.
Citeşte şi: Durerea mamei care își caută băiatul dispărut acum 45 de ani: „Mă rog la Dumnezeu să mi-l arate în vis, viu sau mort. Dar eu cred că nu e mort”

Post-ul Preşedintele Klaus Iohannis va susţine discurs la Ateneul Român. Guvernul nu îl trecuse în programul oficial…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata