Prima declarație a fostului șef de la ROMFILATELIA după ce a fost acuzat că face parte din clanul Duduienilor: “Sunt român, sunt rom, dar nu sunt interlop!“

2.210

A curs multă cerneală despre faptul că un așa zis membru din clanul Duduienilor a ocupat o funcție publică timp de 4 luni în Consiliu de Administrație al ROMFILATELIA. 

Ba că e vărul soției lui Emi Pian, ba că este rudă directă cu cei din familia Duduienilor, Silviu Mototolea vine acum și lămurește toate speculațiile cu privire la așa zisa lui implicare în această lume tumultuoasă. Cel care a avut o funcție tranzitorie la una dintre cele mai respectate instituții de stat susține că e trist și dezamăgitor ca oamenii să îl judece și să îi pericliteze imaginea doar pentru că se numește Mototolea și pentru că este de etnie romă. 

Mă numesc Silviu Mototolea și declar public nu doar că nu sunt interlop, dar nici măcar nu știu ce înseamnă acest lucru. 

Mă numesc Silviu Mototolea și declar public: 

  1. Nu am absolut nicio legătură cu clanul Duduienilor.
  2. Nu sunt cumnatul lui Emi Pian.
  3. Nu sunt verișorul văduvei lui Emi Pian.
  4. Nu există vreun grad de rudenie între mine, familia mea și vreun clan de interlopi. 
  5. Nu am fost certat vreodată cu legea, cercetat penal sau implicat în poveștile cu clanuri preluate de aproximativ toată presa din România. 

Am fost membru provizoriu pe un loc vacant al CA Romfilatelia SA, timp de 3 luni. Am demisionat din acest post în momentul în care am văzut că unele grupuri de interese vizau postul pe care îl ocupam eu și mai ales când am văzut că sunt pregătiți să se folosească de absolut orice mizerii la adresa mea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata