Prima imagine cu Liviu Dragnea, de la plecarea în vacanţă. Liderul PSD, la masă cu Tăriceanu, Teodorovici, Bădălău, Chiţoiu şi Vâlcov. Ce spune despre bugetul pe 2019

0 107

Prima imagine cu Liviu Dragnea, de la plecarea în vacanţă, în luna decembrie. După ce i-a delagat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor a plecat în vacanţă. În această perioadă, el a absentat de la toater manifestările legate de preluarea preşedinţiei Consiliului UE, dar şi de la manifestprile legate de Ziua Principatelor Române.

Pe 2 ianuarie, Dragnea a lipsit şi de la o audiere, la DNA, unde a fost chemat de procurori pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei făcute în dosarul Tel Drum.

Ultima sa apariţie publică a fost pe 27 decembrie, când a participat la o emisiune TV, la Antena 3.

Toată luna ianuarie, liderul PSD a fost absent, deşi pe agenda politică s-au aflat ceremonia de preluare a preşedinţiei Consiliului UE, de la Ateneul Român, întâlnirile cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, aflat în vizită, la Bucureşti, dar şi sărbătorirea, pe 24 ianuarie, a Unirii Principatelor Române.

Liviu Dragnea a lipsit la toate aceste evenimente, fiind înlocuit de vicepreşedintele Camerei, Florin Iordache.

Pentru a elimina zvonurile privind prelungirea vacanţei, liderul PSD a postat, vineri, o fotografie în care se află, la masă, alături de colaboratorii săi din coaliţie şi din Guvern. Fotografia este însoţită de mesajul:” Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”, făcând referire la proiectul bugetului de stat pe 2019, care nici până în prezent nu este finalizat.

Liderul PSD Liviu Dragnea se află a masă, alături de partenerul de guvernare de la ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, precum şi de economiştii Daniel Chiţoiu şi Darius Vâlcov, ministrul Economiei, Niculae Bădălău şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x