Prima reacție a lui Liviu Dragnea după scandalul din Parlament privind revocarea sa: „Aşa vor să ia cu japca şi Guvernul şi Parlamentul României”

0

Liderul PSD Liviu Dragnea a ieşit, miercuri, într-o declaraţie de presă, la scurt timp după ce Opoziţia, în plenul Camerei Deputaţilor, a încercat să îl dea jos de la şefia forului legislativ. Dragnea a venit cu o teorie a conspiraţiei, afirmând că „Marian Neacşu şi Raluca Turcan au pus la cale acest plan, pe care îl numeau de Oscar”. Liviu Dragnea îl acuză şi pe preşedintele Klaus Iohannis că este implicat în această încercare. 

<iframe data-src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flibertatea.ro%2Fvideos%2F1091113347724624%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Liviu Dragnea spune că este „încă o încercare disperată şi eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului”.

„Aşa vor să ia cu japca şi Guvernul şi Parlamentul României. (…) Ăsta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca şi casele din Sibiu aşa vrea sa ia cu japca şi aceste instituţii”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Preşedintele PSD a mai spus că „o coincidenţă în care nu crede nimeni” este chemarea vicepreşedintelui Ileana Mihălcescu, la DNA, în cursul dimineţii, în timp ce pentru ceilalţi doi vicepreşedinţi de la PSD se cerea revocarea din funcţie.

„Nu e prima dată când au cerut revocarea. Azi am văzut o încercare disperată și eșuată de a prelua o instituție a statului, cu japca, dincolo de lege si forțând legea. Nu poți supune la vot ceva ce încalcă regulamentul”, a spus el.

E stilul lui Klaus Iohannis, a lansat Dragnea un nou atac la adresa președintelui țării.

„Are atitudini dictatoriale și vrea o putere absolută. Ăsta este…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata