Prima reacţie a PSD la anunţul lui Iohannis că nu semnează noile numiri de miniştri: „Halucinant! Nu poți să sabotezi țara pentru că urăști această guvernare”

0

Prima reacţie a PSD la anunţul preşedintelui Klaus Iohannis că nu va semna, până după 1 decembrie, propunerile de noi miniştri la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Transporturi, a venit din partea secretarului general al partidului, Codrin Ştefănescu. Acesta a afirmat, la Antena 3, că partidul analizează căile de atac în acest caz şi a comentat că  „nu poți să sabotezi țara pentru că urăști această guvernare”.

„Este halucinant, depășește orice noimă, dar logică că vrea să saboteze actul de guvernare. Este unic în Europa. Că amâni discuția până pe 2 decembrie, fără nicio explicație, refuzi miniști, procurori. Asta face. Am venit cu alte propuneri. Am schimbat 70 de miniștri, dar țara merge bine, economia merge bine, ne laudă toți. Nu poți să sabotezi țara pentru că urăști această guvernare”, a spus el.

Codrin Ştefănescu a menţionat că PSD analizează soluţiile pentru a se ieşi din acest impas.

Soluții încercăm să găsim, ceea ce face este bătaie de joc. Evident că ne facem planuri vizavi de hachițele lui Iohannis”, a  declarat Ștefănescu la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu va accepta să ia în calcul schimbarea miniștrilor până după sărbătorile care marchează Centenarul.

„PSD-ul este deja la al treilea Guvern. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe pozițiile de ministru. I-am numărat. Sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt, acum, miniștri în aceste guverne. 70 în nici doi ani. Așa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniștrii toată ziua, bună-ziua. Cum să ne imaginăm că poate să funcționeze un guvern cu două remanieri într-o săptămână. Așa ceva nu s-a mai auzit și în acest fel nu se poate continua. Nu sunt de…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close