Prima reacție din PSD după ce Iohannis a respins numirile Liei Olguța Vasilescu și a lui Ilan Laufer: „Are din ce în ce mai mult reacții din astea halucinante”

0 106

Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, este prima voce din partid care a reacționat, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că îi respinge pe Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și pe Ilan Laufer la Dezvoltare Regională. 

„Este inadmisibil. Are din ce în ce mai mult reacții din astea halucinante. Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului României, ci de sabotarea continuă a intereselor României. Să refuzi doi miniștri. Adică, pe ce considerente?”,  a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3, la câteva minute de la anunțul făcut de Klaus Iohannis.

Iohannis a respins propunerile pentru Ministerul Transporturilor și pentru Ministerul Dezvoltării Regionale spunând că le consideră „nepotrivite”. „Le consider nepotrivite și vor fi refuzate”, a spus șeful statului.

Celelalte propuneri au fost acceptate de șeful statului, iar noii miniștri vor depune jurământul la Palatul Cotroceni, la ora 15:30.

Lia Olguța Vasilescu a rămas fără niciun portofoliu, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat remanierea acesteia din funcția de ministru al Muncii, însă a respins numirea ei la ministerul Transporturilor.

CITEȘTE ȘI:

Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

Post-ul Prima reacție din PSD după ce Iohannis a respins numirile Liei Olguța Vasilescu și a lui Ilan Laufer: „Are din ce în ce mai mult reacții din astea halucinante” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x