Prima semifinală Eurovision 2019 Live Stream Online pe TVR 1

Prima semifinală a așteptatului concurs Eurovision 2019 are loc astăzi, duminică, 27 ianuarie. Aceasta se va desfășura în Salina Turda, la 90 de metri adâncime, un loc unic pentru competiție. Semifinala Eurovision România este transmisă live de televiziunea națională.

Artiștii au făcut probe de sunet în subteran în cursul zilei de sâmbătă. Ecoul din mina de la Salina Turda va fi acoperit de-a binelea de vocile concurenților, conform TVR. Pentru ca participanții să poată să își interpreteze piesele într-un mod profesionist, ca întotdeauna, 20 de tone de echipamente au fost coborâte în subteran. Patru kilograme de cabluri au fost transportate printr-un tunel pentru fiecare cameră de filmare.

Prima semifinală Eurovision România 2019

Prima semifinală a Eurovision România 2019 aduce în fața spectatorilor invitați pe măsură. Aceștia vor rămâne o surpriză pentru public până în momentul apariției pe scenă. 11 semifinaliști concurează pentru un loc în marea Finală a Selecțeiei Naționale. Destin – Trooper, The Call: Dynasty Of Love – Berniceya, Rock This Way – Ommieh & Anakrisez, Skyscraper – Teodora Dinu, Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza, Weight Of The World – Nicola, The Way It Goes – Steam, Underground – Vaida, We Are The Ones – Claudiu Mirea, Song Of My Heart – The Four şi Army Of Love – Bella Santiago.

Prezentatorii Eurovision România 2019Prezentatorii Eurovision România 2019

Întreg spectacolul va fi deschis de trupa din Iași The Sky Company, iar dansatorii vor avea momente speciale pe ritmuri autohtone. Iuliana Beregoi va avea parte de un moment al serii, un recital special la finalul semifinalei de zi, 27 ianuarie. Tânăra a ajuns într-un timp destul de scurt extrem de cunoscută, atât în România cât și în străinătate. Scena unde se vor petrece cele mai frumoase momente este inedită anul acesta.

Eurovision 2019 se apropie cu pași repezi. Azi este prima semifinală!Eurovision 2019 se apropie cu pași repezi. Azi este prima semifinală!

Aceasta va fi contruită integral de…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata