Primăria Sibiu va investi peste 11 milioane de lei pentru extinderea unei şcoli generale

78

Pentru extinderea şcolii gimnaziale „Regele Ferdinand, primăria Sibiu va investi peste 11 milioane de lei, unde va fi construită şi o sală de sport, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

„Am obţinut finanţare europeană nerambursabilă şi pentru şcoala ‘Regele Ferdinand’ din cartierul Vasile Aaron. Cu aceste fonduri vom extinde clădirea cu un corp nou şi vom construi o sală de sport. Este a treia unitate de învăţământ în care creăm spaţii suplimentare cu fonduri europene. Reamintesc că extinderea şcolii ‘Nicolae Iorga’ este în curs, iar pentru şcoala ‘I.L. Caragiale’ am contractat deja lucrările. La acestea se adaugă investiţiile finanţate din bugetul local: extinderea şcolii nr. 4, a Liceului ‘Ghibu’, a Colegiului ‘Goga’ şi a Liceului Economic. De asemenea, avem în curs, în diverse stadii, proiecte de construcţie şi amenajare a 10 unităţi de învăţământ preşcolar care vor crea 700 de locuri suplimentare în creşe şi în jur de 650 în grădiniţe”, a declarat primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

Astfel, şcoala „Regele Ferdinand” va avea un corp nou de clădire, cu trei etaje, pe care vor fi montate panouri solare, şi va fi construită şi o sală de sport, se arată în comunicat.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata