Primarul Brăilei: În perioada 2016-2020, am investit în şcoli 38,6 milioane euro din bugetul local

Foto: infobrăila.ro
0 2

Marian Dragomir, primarul Brăilei, a făcut public faptul că, în perioada 2016-2020, în şcolile din municipiu au fost investite de la bugetul local 38,6 milioane euro şi că, în prezent, se află în derulare lucrări în unităţile de învăţământ în valoare de peste 8 milioane de euro.

„Valoarea investiţiilor Primăriei Brăila în şcoli, în perioada 2016-2020, se ridică la 38,6 milioane euro din bugetul local. La acestea putem să mai adăugăm aproximativ două milioane de lei, cât reprezintă transportul tuturor elevilor din municipiul Brăila la şcoală, avem abonamente gratuite pentru ei. De asemenea, mai sunt alocate 8,1 milioane de euro din fonduri europene pentru investiţii în mai multe unităţi de învăţământ, unde lucrările se află în diverse stadii de derulare”, a declarat, în conferinţă de presă, Marian Dragomir.

Edilul Brăilei a precizat că sunt semnate deja contractele de finanţare pentru modernizarea următoarelor unităţi şcolare: Grădiniţa nr.18, Grădiniţa nr.36, Grădiniţa „Furnicuţa”, Grădiniţa „Pinochio”, Grădiniţa „Luceafărul”, Grădiniţa nr.60, internat Liceul cu Program Sportiv, Şcoala „M.Viteazul”, Şcoala „M Eminescu”, Liceul „C. D. Neniţescu” şi pentru construirea unei creşe pe strada Grigore Alexandrescu.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x