Primarul Sectorului 5 continuă acţiunile pe teren

167

În contextul punerii în practică a administraţiei publice, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a continuat vizitele de lucru pe raza sectorului, unde a descoperit alte nereguli care urmează să fie soluţionate în cel mai scurt timp.

Astfel, în privinţa platoului de la Academia Militară, edilul a dispus toaletarea spaţiului verde şi amplasarea de bănci noi, de asemenea, a cerut şi redarea în folosinţa a promenadei din această zonă, care a fost transformată în mod abuziv în parcare, unde a fost interzis accesul autovehiculelor.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a cerut ca spaţiul verde din faţa Palatului Cotroceni să fie cosit, toaletat şi igienizat, iar în alveolele goale să fie plantaţi copaci. La numai 50 de metri de această zonă, pe strada Eroii Sanitari, se află un parc ce nu a mai fost reabilitat de dinainte de 1989.  Pentru acest loc edilul a solicitat, ca directorii din subordine să suporte costurile reabilitării.
Următoarea locaţie vizitată a fost un părculeţ de pe Calea Ferentari, unde s-a dispus reabilitarea imediată a acestuia, pentru a putea fi inaugurat şi dat în folosinţă începând cu data de 25 mai.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone şi echipa din subordine au verificat şi stadiul lucrărilor de la Parcul Sălaj, unde prestatorii erau în grafic. La final, edilul a cerut ca în tot sectorul unde există alevole goale să fie plantaţi copaci.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata