Printesa Diana ar fi avut o fiica. Ce s-a intamplat cu ea! Regina Elisabeta a ascuns adevarul


Conform presei internationale, Printul William si Printul Harry ar avea o sora. Printesa Diana ar fi avut o fiica inainte de nasterea fiilor sai. Camilla Parker-Bowles si Printul Charles se lupta din rasputeri sa nu iasa la iveala secretul si identitatea fetei.
Dar informatia a fost facuta publica cu cateva zile inainte de aniversarea a 70 de ani a lui Charles. Conform tabloidului american GLOBE, Printesa Diana a nascut inainte de nunta. Fiica ei ar avea acum peste 30 de ani si s-ar numi Sarah.
Printesa Diana ar fi avut o fiica
Daca s-a nascut inaintea Printului William, tanara ar fi mai mare cu cativa ani decat el, care are 36 de ani in prezent. Inainte sa se casatoreasca cu Printul Charles in 1981, Printesa Diana (avea 19 ani atunci) a fost obligata de Regina Elisabeta sa faca mai multe teste la ginecolog.
Regina Elisabeta voia sa afle daca Printesa Diana poate avea copii sau nu. Voia sa stie acest lucru inainte sa anunte in mod public logodna celor doi. Zvonurile spun ca ovulele Printesei Diana au fost racolate si fertilizate cu sperma Printului Charles.

Articolul Printesa Diana ar fi avut o fiica. Ce s-a intamplat cu ea! Regina Elisabeta a ascuns adevarul apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata