Printr-o campanie a Crucii Roşii,1.300 de familii în dificultate vor primi alimente înainte de Crăciun

Foto: crucearoşie.ro
0 129

„Cutia cu bucurie „, pe care Crucea Roşie a început vineri, această campanie prin care 1.300 de familii în dificultate vor primi alimente de bază înainte de Crăciun.

Astfel, „Cutia cu Bucurie”, conţine alimente de bază greu perisabile şi va fi distribuită de voluntarii Crucii Roşii până pe 15 decembrie la familii nevoiaşe din 26 de judeţe: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Olt, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui şi Vrancea, precizează organizaţia într-un comunicat, transmis AGERPRES.

Fiecare pachet conţine făină, mălai, ulei, orez, bulion, griş, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiţi, conserve de fructe, ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni.

„Familiile din comunităţile vulnerabile, şi aşa greu încercate de lipsuri materiale, trec în această perioadă de pandemie prin cele mai dificile momente. Aceste familii se luptă tot mai mult cu sărăcia, iar asigurarea hranei zilnice a devenit cea mai mare provocare pentru ei”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

În prezent, „Cutia cu Bucurie” este o nouă campanie umanitară realizată în această perioadă, de Crucea Roşie Română şi Carrefour România, cu sprijinul Green PC Ambalaje.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x