Pro România, apel către UDMR: Aveţi curajul să nu votaţi bugetul mincinos al coaliţiei PSD-ALDE!

Pro România a transmis sâmbătă un apel către liderii UDMR să se delimiteze în mod public de coaliţia PSD-ALDE şi de Guvern şi să nu voteze bugetul pe 2019.

"Coaliţia PSD-ALDE a prezentat bugetul pentru anul 2019 cu o întârziere de trei luni, fiind puse sub semnul întrebării stabilitatea economiei şi capacitatea guvernului de a onora toate promisiunile făcute în ultimul an. Considerăm că bugetul pentru anul 2019 este unul nerealist, un buget care nu are nicio legătură cu investiţiile, dar un buget construit pentru a şantaja primarii în an electoral. Promisiunile PSD-ALDE făcute în disperarea de a schimba percepţia oamenilor despre o guvernare care se anunţă ratată nu au acoperire în buget. Banii promişi nu există, investiţiile promise nu vor fi realizate niciodată. Dumneavoastră susţineţi în Parlament o coaliţie guvernamentală care s-a îndepărtat fundamental de scopul iniţial pe care l-a anunţat în 2016. Vă anunţăm în mod public că la acest moment, coaliţia PSD-ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor datorită parlamentarilor care au părăsit cele două partide", se arată în apelul semnat de prim-vicepreşedintele Pro România Daniel Constantin şi adresat preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, şi liderilor grupurilor parlamentare ale Uniunii, Korodi Attila şi Cseke Attila-Zoltan.

Liderul Pro România susţine că niciodată nu a existat un guvern atât de slab pregătit ca în prezent şi că este timpul ca UDMR "să se delimiteze de PSD şi de ALDE, de Dragnea şi de Tăriceanu".

"Vă cerem să vă delimitaţi în mod public de coaliţia PSD-ALDE şi de Guvernul pe care această coaliţie l-a impus. În cadrul Uniunii sunt oameni cu foarte multă experienţă, unii dintre ei fiind de aproape 30 de ani în prima linie a scenei politice. Ei pot confirma că nu a existat niciodată un guvern atât de slab pregătit şi miniştri care să nu aibă nici cea mai mică legătură cu domeniile pe…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata