Pro România: Ultima remaniere guvernamentală propusă de PSD nu are nicio legătură cu interesele României

0 112

Partidul Pro România consideră că ultima remaniere guvernamentală propusă de PSD nu are nicio legătură cu interesele României şi ale cetăţenilor, ci este doar o reglare de conturi a lui Liviu Dragnea cu cei care i s-au opus şi o răsplătire cu funcţii şi bani a celor care i-au rămas obedienţi, se arată într-un comunicat al formaţiunii transmis AGERPRES.

"Instabilitatea, incompetenţa şi incoerenţa pe care Liviu Dragnea şi PSD le manifestă la guvernare vor arunca România într-o criză politică, urmată în scurt timp de una economică. Este inadmisibil ca în doar doi ani de zile să fie schimbaţi trei premieri şi peste 60 de miniştri. Sunt ministere unde s-au perindat şi câte 4-5 miniştri, adică unul la mai puţin de şase luni", a declarat purtătorul de cuvânt al Pro România, Gabriela Podaşcă, potrivit comunicatului citat.

În acest context, Pro România susţine că ultima remaniere guvernamentală nu va îmbunătăţi cu nimic calitatea actului de guvernare, deoarece selecţia a fost făcută pe bază de obedienţă faţă de Liviu Dragnea şi nicidecum în funcţie de competenţă, profesionalism sau integritate.

"România va fi nevoită să preia Preşedinţia Consiliului UE cu oameni total nepregătiţi şi inadecvaţi pentru portofoliile pe care le ocupă. Cu două-trei excepţii, vom fi reprezentaţi de politruci a căror singură calitate este respectarea obiectivelor personale ale lui Liviu Dragnea", a spus Gabriela Podaşcă.

Pro România apreciază totodată că "respingerile de către preşedintele Klaus Iohannis a propunerilor de la Ministerul Transporturilor şi Ministerul Dezvoltării reprezintă doar o temporizare a rotaţiei cadrelor la PSD, dar că viitorul Guvern Dragnea-Dăncilă va continua să facă mult rău României".

"Klaus Iohannis trebuia să explice mult mai clar care sunt criteriile care au stat la baza deciziei sale. A refuzat două propuneri, dar nu a adus niciun argument pentru care a…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x