Probleme mari pentru Gabriela Cristea! Insarcinata in 7 luni vedeta tv a avut nevoie urgenta de ingrijiri medicale! Ce s-a intamplat?


Probleme mari pentru Gabriela Cristea! Vedeta este insarcinata si i s-a facut rau! Gabriela Cristea a fost protagonista unui episod neplacut chiar la inceput de an. Vedeta este insarcinata si a avut nevoie de interventia unui medic.
Însărcinată pentru a doua oară, ajungând la termenul de 7 luni, Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile, chiar în timpul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, pe care aceasta o moderează. Gabriela a avut nevoie de ajutor medical în pauza emisiunii, după ce încă din timpul emisiei aceasta a simțit că i se face rău. Din fericire, ajutoarele au fost prompte, Gabriela a primit îngrijirea medicală de care avea nevoie, iar în prezent moderatoarea TV se simte din nou bine. Deși Gabrielei Cristea i s-a făcut rău încă din timpul emisiunii, aceasta a reușit, totuși, să reziste până la pauză.
Imediat după, prezentatoarea de la Antena Stars a avut parte de îngrijire medicală de specialitate, având nevoie de o ședință cu aerosoli, care a ajutat-o să-și revină, potrivit informațiilor oferite de Spynews. Colegii ei au surprins si o fotografie cu ea cu masca pe fata in timp ce totusi se pregatea pentru a reveni in direct. Gabriela nu vrea sa renunte inca la emisiune si sa intre in concediul pre-natal si spera ca astfel de incidente nu se vor mai repeta.

Articolul Probleme mari pentru Gabriela Cristea! Insarcinata in 7 luni vedeta tv a avut nevoie urgenta de ingrijiri medicale! Ce s-a intamplat? apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata