Probleme pentru Raluca Moianu în Grecia. A fost prinsă de furtuna supercelulară! Primele declarații

Un ciclon devastator a măturat totul în cale în regiunea grecească Halkidiki, una dintre cele mai populare destinații de vacanță ale statului elen. Printre cei care au simțit pe viu furia naturii dezlănțuite se numără și Raluca Moianu. Marcată de experința trăită, îndrăgita vedetă TV a imortalizat momentul, împărtășindu-le fanilor săi o fotografie care ilustrează perfect scenele cumplite.

Raluca Moianu a trăit pe viu furtuna din Grecia. Mesajul vedetei

Fotografia postată de vedetă surprinde o mică parte din urmările celei mai puternice furtuni care s-a abătut vreodată asupra regiunii grecești Halkidiki. În imagine se poate observa cum copacii smulși pur și simplu de vântul puternic au căzut peste malinile turiștilor.

„Eu am facut aceasta poza.Furtuna ne-a prins pe autostrada, in Sithonia.Nu am vazut in viata mea asa ceva si sper sa nu mai am vreodata parte.Drumurile au fost blocate de copaci cazuti si interventiile pompierilor au durat multe ore.Promit ca data viitoare cand plec sa ma uit cu atentie la avertizarile meteo. Acum e senin si sper sa ramana asa. Acum suntem bine, dar recunosc ca ne-am speriat rau alaltaieri! A fost infricosator, dar a trecut. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine”  , este mesajul scris de Raluca Moianu, pe contul personal de Facebook.

Raluca Moianu împreună cu soțul său, regretatul comentator sportiv Marius Ancuța. Sursa foto: adevarul.ro

Raluca Moianu s-a luptat cu depresia

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi, iar zâmbetul pare să nu-i lipsească de pe buze, însă lucurile nu au stat mereu așa. Decesul soțului său, cunoscutul comentator sportiv Marius Ancuța, răpus de o boală nemiloasă a afectat-o extrem de mult pe Raluca Moianu, aceasta ajungând chiar în pragul depresiei. Pentru a depăși momentul delicat, vedeta a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la serviciile unui psiholog.

„Eu sunt o persoană veselă şi încerc…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata