Produse tradiţionale de sezon în Piaţa Românilor din Capitală

Foto: ceccarbusinessmagazine.ro
0

Vineri, sâmbătă şi dumimică bucureştii sunt aşteptaţi la Sărbătoarea Roadelor, eveniment organizat în Piaţa Românilor din Capitală, unde vor putea găsi legume şi fructe de sezon, dar şi produse tradiţionale la cele mai mici preţuri, anunţă Asociaţia BIO România şi Federaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Româneşti.

Astfel, Cooperativa Meleag Ţărănesc vine cu o ofertă de cartofi albi la 0,6 lei/kg, cartofi roşii la 0,8 lei/kg, ceapă albă la 1 leu/kg şi ceapă roşie la 1,6 lei/kg. Crama Liuta – Podgoria Babadag va aduce must proaspăt din struguri Fetească neagră, stors direct în piaţă la 10 lei/litru, iar VanBet – Bârlad oferă din fermele proprii pentru cei care vor să deguste la faţa locului pastramă de capră la ceaun după o reţetă Dr. Avraham, pui haiducesc la ceaun, cârnaţi proaspeţi de capră sau cârnaţi cu caşcaval la grătar.

Tot în cadrul evenimentului patiseria Maia oferă covrigi calzi bio cu seminţe şi specialităţi de pâine neagră bio din făină integrală, iar Vic Future Development aduce clătite bio din făină integrală Spelta, umplute cu cremă de ciocolată pe bază de miere polifloră, cristalizată la rece (metodă brevetată de ApisRom), precum şi clătite umplute cu miere bio şi miez de nucă.

Toate produsele care nu sunt la promoţie beneficiază în continuare de un discount de 26% pentru pensionarii şi 15% pentru studenţii din Sectorul 2.

Astfel, Sărbătoarea Roadelor va începe vineri 25 septembrie de la ora 10:00 în
Piaţa Românilor  care este situată în Colentina, Sectorul 2, în zona Doamna Ghica, pe Strada Cremeniţa Nr. 13-15.

Sursa: Agerpres
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata